14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μπούργκος δοκίμασε την ετοιμότητα της Μπασκόνια (vids)

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η Μπασκόνια κυριάρχησε για τρεις περιόδους, η Σαν Πάμπλο Μπούργκος λίγο έλειψε να κάνει την ολική επαναφορά στην τέταρτη. Τελικά οι πρωταθλητές Ισπανίας επικράτησαν με 91-87, σε ένα φιλικό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

 


Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έδειξε ιδιαίτερα ευδιάθετη και αποτελεσματική και στις δύο πλευρές του παρκέ για 30'. Προηγήθηκε με 21-15 στην πρώτη περίοδο, 45-31 στο ημίχρονο, 71-52 στο τέλος της τρίτης περιόδου αλλά κάπου εκεί... έσβησε. Η Μπούργκος δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και έγινε απειλητική, χωρίς να καταφέρει πάντως να πάρει και τη νίκη.

 

 

Για τους Βάσκους ο Τόνιε Γιεκιρι ήταν ο κορυφαίος με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ 22 πόντους και επτά ριμπάουντ είχε ο Άλεκ Πίτερς. Ακόμη, από 15 πόντους είχαν Λούκα Βιλντόζα και Ζόραν Ντράγκιτς. Για την Μπούργκος, ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου και του Πανιωνίου Ντέγιαν Κράβιτς είχε 13 πόντους και έξι ριμπάουντ ενώ 20 πόντους είχε ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ και της Κύμης Θαντ ΜακΦάντεν με 4/9 τρίποντα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ