17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η Μπολόνια γνώρισε την ήττα (vids)

Η Βίρτους Μπολόνια γνώρισε την ήττα από την Μπρίντιζι εκτός έδρας με 91-85 για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ιταλίας.

Η Μπρίντιζι είχε σε πρώτο λόγο τον Τζόσουα Μπόστιτς με 29 πόντους, προσθέτοντας ακόμη τέσσερα ριμπάουντ στο ενεργητικό του. Πέρκινς και Τόμπσον πρόσθεσαν 19 και 17 πόντους αντίστοιχα με τον πρώτο να μαζεύει και οχτώ ριμπάουντ. Ο Ματία Ουντόμ με 10 πόντους και εννέα ριμπάουντ έκλεισε το καρέ των κορυφαίων για τους νικητές.

Ο Τζούλιαν Γκέιμπλ είχε 18 πόντους και εννέα ριμπάουντ για την Βίρτους, ο Μίλος Τεόντοσιτς ακολούθησε με 15 πόντους και τέσσερις ασίστ, όσες είχε και ο Στέφαν Μάρκοβιτς με τους γηπεδούχους να περιορίζουν σε μεγάλο βαθμό τη δημιουργία των δύο Σέρβων.

*Στον άλλον αγώνα της ημέρας η Τριέστε επικράτησε της Ρέτζιο Εμίλια εκτός έδρας 96-70 (Ντόιλ 18, Χένρι 18, Φερνάντεθ 17 για την Τριέστε, Έλεγκαρ 16, Λεμάρ 15 για την Ρέτζιο Εμίλια).

*Ο αγώνας Ντινάμο Σάσαρι-Τρέντο αναβλήθηκε.

*Στην κατάταξη εξακολουθεί να προηγείται η Αρμάνι Μιλάνο με την Μπρίντιζι να ακολουθεί και την Βίρτους Μπολόνια στην τρίτη θέση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ