20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Μπολόνια απέλυσε τον Τζόρτζεβιτς!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση της απόλυσης του Σάσα Τζόρτζεβιτς από τη Βίρτους Μπολόνια!

Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού (2015-16) είχε τη τεχνική ηγεσία της ιταλικής ομάδας από το 2019, αλλά πλέον καλείται να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Μαζί με τον Τζόρτζεβιτς, παρελθόν από την Βίρτους αποτελεούν και οι Γκόραν Μπζέντοβ (βοηθός) και Μλάντεν Μιχαϊλοβιτς (τεχνικός διευθυντής), ενώ τη θέση του τελευταίου θα αναλάβει ο βοηθός της ομάδας, Κρίστιαν Φεντρίγκο

H Βίρτους είναι μεν αήττητη στο Eurocup (7-0), έχει διαγράψει όμως πολύ μέτρια πορεία στο ιταλικό πρωτάθλημαμέχρι στιγμής, μετρώντας 5 νίκες και 4 ήττες. Μάλιστα στην τελευταία ήττα (6/12) από τη Ντιναμό Σάσαρι, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποβλήθηκε στην πρώτη περίοδο της αναμέτρησης, γεγονός που όπως φαίνεται ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι!

Να σημειώσουμε ακόμα ότι και οι τέσσερις ήττες της ομάδας έχουν γίνει εντός έδρας. Ενώ, ο Μάρκο Μπελινέλι, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από τη Βίρτους, που έκανε μια τεράστια οικονομική υπέρβαση για τον φέρει πίσω στην Ιταλία, δεν έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στο χθεσινό (6/12) παιχνίδι, γεγονός το οποίο και σχολιάστηκε αρνητικά από τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας. 

Αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία πραγματοποίησε και η έταιρη ομάδα της Μπολόνια, η Φορτιτούντο, που αποδέσμευσε τον Μέο Σακέτι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ