24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Μπαϊρόιτ πήρε τον γερμανικό «εμφύλιο» (vids)

Η Μπαϊρόιτ με εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε μέσα στην έδρα της Λούντβιχσμπουργκ με 86-81 κι έκανε βήμα πρόκρισης στο Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυναμικό το παιχνίδι και στο ημίχρονο είχαν κατορθώσει να εξασφαλίσουν μία διαφορά οκτώ πόντων (41-33). Ωστόσο στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν κι έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα κι ένα προβάδισμα πέντε πόντων που θα κληθούν να υπερασπιστούν στη ρεβάνς στο γήπεδό τους και να πάρουν την πρόκριση για το Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης.

Ο ηγέτης: Ο Γκέιμπ Γιορκ ήταν ο άνθρωπος του αγώνα για τους νικητές καθώς σκόραρε 18 πόντους, ενώ για τους γηπεδούχους διασώθηκε ο Τόμας Ουάλκαπ με 19 αλλά ήταν απελπιστικά μόνος.

Με τη γλώσσα των αριθμών: Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν μαζεύοντας 42 ριμπάουντ έναντι 32 των αντιπάλων τους με αποτέλεσμα να κυριαρχήσουν και στις δύο ρακέτες. Παράλληλα σούταραν στα δίποντα με ποσοστό 63,2% (24/32), την ώρα που οι γηπεδούχοι με 19/41 είχαν μόλις 46,3%.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο από τον αγώνα παρακάτω:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ