16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Μπασκόνια έδειξε τον… δρόμο (vids)

Οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες του φετινού Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας είναι ήδη γνωστές, με την «οικοδέσποινα» Μπασκόνια να μην καταφέρνει να εξασφαλίσει την πρόκρισή της.

Στο «σπίτι» των Βάσκων, στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα», θα διεξαχθεί φέτος η τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου, με τους παίκτες του Βέλιμιρ Περάσοβιτς να αποκλείονται με 3-1 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στο τελευταίο παιχνίδι τους, στη Βιτόρια, οι γηπεδούχοι μπορεί να μην κατάφεραν να κερδίσουν το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη, αλλά πρόσφεραν θέαμα στους φιλάθλους, ανάλογο με αυτό που θα ήθελαν να δουν άπαντες και στο Φάιναλ Φορ.

https://www.youtube.com/watch?v=WgCvXHwDi04

https://www.youtube.com/watch?v=p5j4ICutwcA

https://www.youtube.com/watch?v=CRzLJq0mYQ0

Εκτός από την «ομάδα του στρατού», στο Φάιναλ Φορ έχουν ήδη περάσει και οι Ρεάλ Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε. Το τελευταίο «εισιτήριο» θα κερδίσει μία εκ των Εφές Αναντόλου και Μπαρτσελόνα, με τη σειρά να βρίσκεται στο 2-2 και το επόμενο παιχνίδι να διεξάγεται στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης. Οι Καταλανοί επιβλήθηκαν του τουρκικού συγκροτήματος στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», το οποίο ήταν «καυτό». Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, πώς ο κόσμος πανηγύρισε το μοναδικό τρίποντο του Τόμας Ερτέλ στην αναμέτρηση της Μ. Παρασκευής (26/04)...

https://www.youtube.com/watch?v=kAWv3tYjvHM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ