26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Μπαρτσελόνα δίνει Βεζένκοφ σε Βουλγαρία

Μετά τον Ρόντιον Κούρουκς, που θα ενισχύσει τη Λετονία, η Μπαρτσελόνα δίνει τη δυνατότητα σε έναν ακόμα παίκτη της να πάρει μέρος με την Εθνική ομάδα της χώρας του και στους δύο αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, που θα γίνουν τις προσεχείς μέρες. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, ο οποίος θα ενισχύσει τη Βουλγαρία στους αγώνες της με Φινλανδία και Ισλανδία.

Εδώ και τρεις εβδομάδες ο Βεζένκοφ δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Σίτο Αλόνσο και από τη στιγμή που δεν επρόκειτο να παίξει ούτε στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι, πήρε την άδεια να παίξει με την Εθνική ομάδα. Ό,τι ακριβώς συνέβη και με τον Κούρουκς, δηλαδή.

Η Μπαρτσελόνα, ωστόσο, καλείται να δώσει και μια απάντηση στην Φινλανδία για το αν θα επιτρέψει να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα ο Πέτρι Κόπονεν. Ο Φινλανδός υπουργός Αθλητισμού έχει παρέμβει προσωπικά στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, ζητώντας να αφήσει τον παίκτη να παίξει με την Εθνική, όμως αυτός είναι βασικό στέλεχος των "μπλαουγκράνα" και το θέμα του δεν είναι απλό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ