25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Μπάρτσα θέλει Χάντερ!

Ο Οθέλο Χάντερ έπαιξε φέτος στη Ρεάλ, αλλά του χρόνου μπορεί να παίξει στην Μπαρτσελόνα! Τουλάχιστον αυτό αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Mundo Deportivo, η βάση του οποίου έχει λογική αν μη τι άλλο. 

Ο Χάντερ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τη Ρεάλ, αλλά η εφημερίδα υποστηρίζει: Α) Η Ρεάλ δεν είναι ικανοποιημένη από την παρουσία του φέτος, αφού σε κρίσιμα παιχνίδια, όπως ο ημιτελικός του φάιναλ φορ απέναντι στην Φενερμπαχτσέ και οι τελικοί των ισπανικών πλέι οφ απέναντι στη Βαλένθια, υστέρησε σημαντικά έναντι δυνατών σέντερ σαν τον Ούντο και τον Ντούμπλιεβιτς. Επιπλέον θέλει να πάρει τον Κούζμιτς, οπότε θα γεμίσει το ρόστερ της με σέντερ και κάποιον θα πρέπει να ξεφορτωθεί.

Β) Η Μπαρτσελόνα ψάχνει έναν ψηλό με διαβατήριο Κοτονού, ώστε να μην πιάνει θέση αλλοδαπού στο ρόστερ της. Ο Χάντερ μοιάζει ιδανική περίπτωση, δεδομένου ότι έχει διαβατήριο Λιβερίας (Κοτονού) και εκτιμάται ότι μπορεί να συμπληρώσει ιδανικά τον Τόμιτς.

Κατά συνέπεια η Μπάρτσα παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Ρεάλ και αν μείνει ελεύθερος ο Χάντερ, όλα δείχνουν ότι θα κινηθεί για να τον πάρει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ