29.5 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Η Μπάμπεργκ “ψώνισε” γόητρο στο Μιλάνο

Η Μπάμπεργκ είναι ομάδα που... το χαίρεται και δεν τα παρατάει, το κίνητρό της ήταν εμφανώς μεγαλύτερο μέσα στο Μιλάνο και η νίκης της με 84-76 ήρθε άνετα, γρήγορα και δίκαια. Ηταν η 10η επιτυχία για την, αποκλεισμένη, ομάδα του Τρινκιέρι, ενώ οι Ιταλοί που εμφανίστηκαν με δεκάδα στο ματς έμειναν ουραγοί στη βαθμολογία.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ουσιαστικά και... τελευταίο αφού έκρινε τα πάντα. Το 29-14 για του Γερμανούς ήταν ενδεικτικό όσων συνέβησαν στο παρκέ, με τη Μπάμπεργκ να αιχμαλωτίζει τον αντίπαλο, να έχει μεγάλη ευστοχία, να βρίσκει και εύκολα καλάθια και να παίρνει διαφορά μη αναστρέψιμη.

Οι Ιταλοί αντέδρασαν λίγο στην τρίτη περίοδο με προσωπικά ξεσπάσματα του Χίκμαν, αλλά δεν είχαν ούτε... κέφι ούτε λύσεις για να γυρίσουν το ματς παρότι στην τελευταία είδαν τη Μπάμπεργκ να... σβήνει, τον Ραντούλιτσα να γίνεται... ιπτάμενος ξαφνικά και πλησίασαν μέχρι και στους 5 πόντους. 

ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΕΡΙΑ: Ο Φαμπιέν Κοζέρ πήρα τη... μπαγκέτα και έδωσε τον σωστό ρυθμό στη Μπάμπεγκ. Με 9 από τους 17 συνολικά πόντους του στο πρώτο πεντάλεπτο, όσους είχαν βάλει συνολικά οι αντίπαλοι, έβαλε το νερό στο αυλάκι για τους Γερμανούς.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η παραγωγικότητα των 29 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο, με 5/7 τρίποντα και 9 ασίστ ήταν ένα "παράσημο" για την Μπάμπεργκ που το κράτησε σφιχτά μέχρι τέλους και αποδείχτηκε αρκετό για να της εξασφαλίσει τη νίκη.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ