22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Μπάμπεργκ (ξανα)θέλει Μπάνκι

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Μπάμπεργκ, καθώς η συνεργασία της με τον πρώην τεχνικό της Αντβέρπ, Ρόελ Μουρς, αποδείχθηκε αποτυχημένη. Η ομάδα βρισκόταν με το ζόρι μέσα στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας με ρεκόρ 12-9 τη στιγμή που διακόπηκε το πρωτάθλημα, ενώ στην επανέναρξή του στις αρχές Ιουνίου αποκλείστηκε με συνοπτικές διαδικασίες και δύο εύκολες ήττες από την Όλντενμπουργκ στην πρώτη κιόλας φάση, δίχως να μπορέσει να διεκδικήσει τίποτα. 

Ως εκ τούτου αναζητείται ο αντικαταστάτης του Βέλγου και σύμφωνα με πληροφορίες, η γερμανική ομάδα θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Λούκα Μπάνκι. Τον γνώριμό μας Ιταλό προπονητή, που πριν έρθει στην ΑΕΚ είχε δουλέψει για λίγους μήνες στην Μπάμπεργκ αντικαθιστώντας τον Αντρέα Τρινκέρι. Είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις τότε, η συνεργασία δεν ανανεώθηκε μαζί του για καθαρά οικονομικούς λόγους, ωστόσο τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετική και για τον ίδιο τον Μπάνκι, που μετά την ΑΕΚ έκανε ενα σύντομο αποτυχημένο πέρασμα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο, σε περίπτωση που δεν οδηγήσουν πουθενά, η εναλλακτική λύσης της Μπάμπεργκ ακούγεται ότι είναι ο προπονητής της Ράστα Φέχτα, Πέδρο Καγές.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ