17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Μπάγερν γλίτωσε την κατρακύλα

Η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό είναι εμφανές, αλλά οι «Βαυαροί» κατάφεραν να πάρουν το «διπλό» με 95-93 επί της Χίμκι, παίζοντας... με την φωτιά σε όλο το ματς, κερδίζοντας όμως την ανάσα, που τόσο χρειάζονταν βαθμολογικά στην Ευρωλίγκα.

Η Μπάγερν άρχισε να «βομβαρδίζει» από μακριά και στο πρώτο τετράλεπτο ήταν μπροστά με διψήφια διαφορά (2-12), με τον Ρέινολντς στη συνέχεια να κάνει εξαιρετική δουλειά και να κρατά στην πρώτη προσπάθεια αντεπίθεσης των γηπεδούχων (15-26). Η βελτίωση της Χίμκι, όμως, ήταν εμφανής με τα «πολυβόλα» της να φέρνουν την ανατροπή κι ένα τρίποντο του Ζάιτσεφ να ισοφαρίζει σε 36-36 στο 17ο λεπτό, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν σε πλήρη ισορροπία στα αποδυτήρια.

Ακουμπώντας την μπάλα στον Γκιστ, η γερμανική ομάδα προσπάθησε να πάρει πάλι κεφάλι στο σκορ και στο πρώτο εξάλεπτο της τρίτης περιόδου τα κατάφερε (55-63), αλλά στην απέναντι πλευρά ο Μπέρτανς και ο ΜακΚόλουμ κράτησαν όρθια την Χίμκι, με ένα γκολυ-φάουλ του Βορόνοφ να την φέρνει μπροστά στο τέλος του δεκαλέπτου (75-73). Ο Μπαμ πήρε πρωτοβουλίες, για να σωθεί η παρτίδα και ορισμένες του επτυχημένες προσπάθειες έβαλαν σε θέση οδηγού την ομάδα του (82-88 στο 37'). Οι Ρώσοι επιχείρησαν να μείνουν ζωντανοί, αλλά στο παιχνίδι των βολών οι «Βαυαροί» κράτησαν το αποτέλεσμα (93-95).

Δεκάλεπτα: 15-26, 44-44, 75-73, 93-75

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ: Ο Νικ Βάιλερ-Μπαμπ έκανε το ματς της καριέρας του, ώστε να μείνει όρθια η Μπάγερν, μετρώντας 25 πόντους, με οκτώ ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι 11 παραπάνω κατοχές για την Χίμκι με πέντε παραπάνω επιθετικά ριμπάουντ και έξι λιγότερα λάθη, ήταν πολύτιμες για την νίκη.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ