25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Μπάγερν «έκλεισε το σπίτι» της Μπάμπεργκ (vids)

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 83-79 στην έδρα της Μπάμπεργκ κι έκανε το 3-1 στην ημιτελική σειρά των γερμανικών πλέι οφ παίρνοντας το εισιτήριο για τους τελικούς.

Εκεί την περιμένει η Άλμπα Βερολίνου η οποία είχε «σκουπίσει» τη Λούντβιχσμπουργκ. Ο πρώτος τελικός θα λάβει χώρα την προσεχή Κυριακή (3/6), με τους Βαυαρούς να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας. Η Μπάμπεργκ λοιπόν δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κατακτήσει πέρσι.

Όσον αφορά τον τέταρτο ημιτελικό, αυτός ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να είναι εντυπωσιακοί και να ξεφεύγουν στο 10' με διαφορά 16 πόντων (33-17). Στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 52-38 κι έδειχναν να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Παρ' όλα αυτά το δεύτερο ημίχρονο ανήκε πλήρως στο συγκρότημα του Ντέγιαν Ράντονιτς. Οι φιλοξενούμενοι «ροκάνισαν» τη διαφορά και μάλιστα μ' ένα εντυπωσιακό σερί 14-0 στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου πέρασαν μπροστά.

Η Μπάμπεργκ αντέδρασε, αλλά ο τραγικός σε όλο το παιχνίδι Ντάνιελ Χάκετ υπέπεσε και στο μοιραίο λάθος στην τελευταία επίθεση, με την Μπάγερν να σκοράρει και να επικρατεί 83-79.

Ο Ντανίλο Μπαρτέλ ήταν ο κορυφαίος για τους θριαμβευτές με 19 πόντους.

Για τους ηττημένους δεν ήταν αρκετοί οι 26 του Ντορέλ Ράιτ, ενώ ο Νίκος Ζήσης πέτυχε επτά με άσχημα στατιστικά.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο από τον αγώνα παρακάτω:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ