23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η μοναδική ατμόσφαιρα στο Ιβανώφειο (vid)

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή δημιούργησαν και πάλι μοναδική ατμόσφαιρα στο Ιβανώφειο, με τους παίκτες του Γιάννη Καστρίτη να τους αποζημιώνουν με τη νίκη τους απέναντι στο Ρέθυμνο.

Ο «Γηραιός» διατήρησε αλώβητη την έδρα του, καθώς μετά τον Άρη κέρδισε και τους Κρητικούς, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League. Με ανακοίνωσή τους οι Θεσσαλονικείς ευχαρίστησαν τον κόσμο τους για τη δυναμική παρουσία του στο κλειστό, γράφοντας στο Facebook: «Δε θα κουραστούμε να σας ευχαριστούμε για τις απίστευτες στιγμές που μας χαρίζετε κάθε απόγευμα και βράδυ στο Ιβανώφειο. Μαζί προχωράμε!».

Το εντός έδρας αήττητο του Ηρακλή έφθασε στο 25-0 στις τελευταίες 596 ημέρες σε όλες τις διοργανώσεις και θα φθάσει τουλάχιστον τις 609 ημέρες, μέχρι δηλαδή το επόμενο ματς στο Ιβανώφειο, στις 26 Οκτωβρίου κόντρα στον Πανιώνιο. Στις 24 Φεβρουαρίου του 2018 χάνεται η τελευταία εντός έδρας ήττα των «κυανόλευκων». Ήταν για την Α2, από τον Απόλλωνα Πατρών με 91-84. Από εκείνη την ομάδα αγωνίζονται ακόμα στο «Γηραιό» ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και ο Κώστας Κακαρούδης.

Οι Θεσσαλονικείς μετρούν, εν συνεχεία, 25 διαδοχικές επιτυχίες ως γηπεδούχοι. Έκανε το 5-0 στο υπόλοιπο της κανονικής περιόδου του 2017-2018 και το 1-0 στα πλέι οφ της ίδιας σεζόν στην Α2, ενώ πέρυσι είχαν το απόλυτο με «δεκαπέντε στα δεκαπέντε» στην κανονική περίοδο και με «δύο στα δύο» στα πλέι οφ, πριν έρθει το 2/2 στις πρώτες τρεις «στροφές» της φετινής Basket League.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την Τρίτη (15/10, 16.30), αυτή τη φορά στο «Μελίνα Μερκούρη», για το Κύπελλο Ελλάδας. Η αποστολή του Ηρακλή θα αναχωρήσει για το Ρέθυμνο το μεσημέρι της Δευτέρας (13/10), αφού οι παίκτες προπονηθούν τόσο την Κυριακή (13/10) όσο και το πρωί πριν ταξιδέψουν για την κρητική πόλη.

  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ