19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Μις Υφήλιος 2017 στηρίζει Τενερίφη! (pics)

To Final Four του Basketball Champions League βρίσκεται προ των πυλών και οι ομάδες βρίσκονται στη γραμμή εκκίνησης. Η Ιμπεροστάρ Τενερίφη έχει κι ένα... κίνητρο παραπάνω, αφού έχει την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση της Σοφία ντελ Πράδο.

Μπορεί να μην σας λέει και πολλά το όνομά της, να σας πούμε όμως πως η εν λόγω κυρία είναι πολύ γνωστή στην Ισπανία και στο χώρο των καλλιστείων και του μόντελινγκ, αφού το 2017 έφτασε ως τον τίτλο της Μις Υφήλιος! Η Ντελ Πράδο φρόντισε να στείλει τις ευχές της διαδικτυακά στην ομάδα των Καναρίων Νήσων.

 

Πάντως να ξέρετε πως το κορίτσι είναι γενικά μπασκετικό. Έπαιζε μπάσκετ η ίδια αρχικά.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No he podido resistirme ? 13 añitos #10yearchallenge

A post shared by Sofía del Prado (@sofiadelpradoofficial) on

Βλέπει και Εστουδιάντες, ενώ παρακολούθησε και αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών το καλοκαίρι. Εκεί πάντως βρισκόταν για να στηρίξει και αυτήν που όπως αποκάλυψε ήταν το... ταίρι της, την Λάουρα Νίκολς, που αγωνίζεται στην Εθνική Ισπανίας από το 2008.

 

Στην Ισπανία εκτός από τα γήπεδα μπάσκετ, μπορείτε να την βρείτε συχνά πυκνά σε εκδηλώσεις κατά του bullying, αφού είναι γνωστή και για την προσπάθεια που κάνει για την εξάλειψή του. Όπως έχει τονίσει είχε πέσει και η ίδια θύμα μέσω των social media και όχι μόνο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ