21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η μεγάλη ευκαιρία της Καστοριάς, και το άγχος των γηπεδούχων στα πλέι άουτ

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό (18/5) πρόγραμμα, με τον Ηρακλή να έχει πάρει την πρόκριση για τον τελικό των πλέι οφς, και να περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του, από το ζευγάρι της Καστοριάς με την Καρδίτσα, έχοντας και τις δυο ομάδες στο 2-0.

Για την Καστοριά το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί την μεγάλη της ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό των πλέι οφς, και να φτάσει στο 3-1 απέναντι στην Καρδίτσα, μετά το μπρέικ που έκανε στην Θεσσαλική πόλη. Αν συμβεί θα αποτελέσει μια τεράστια επιτυχία για την διοίκηση και προσωπικά τον Ναούμ Δίτσιο, που έφερε την ομάδα του από την Γ' Εθνική στα πρόθυρα της Basket League, αλλά και για τον Νίκο Καραγιάννη, ο οποίος μετά την περσινή άνοδο με το Περιστέρι, έχει μετατρέψει τον ΑΣΚ σε νέα δύναμη του μπάσκετ της δυτικής Μακεδονίας. Φυσικά δεν θα πρέπει να αμελούμε την ομάδα του Γιάννη Τζήμα, η οποία θα θελήσει να επιστρέψει την σειρά στην Καρδίτσα, και ένα πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι.

Στα παιχνίδια των πλέι άουτ, όλο το βάρος πέφτει σε Μαρούσι και Καβάλα, με τις δυο ομάδες να έχουν ισχυρές έδρες, και να μην έχουν κανένα περιθώριο απέναντι σε Κόροιβο Αμαλιάδας και Απόλλων Πατρών αντίστοιχα, καθώς με ήττα υποβιβάζονται.

Play Off

2ος αγωνιστική

Σάββατο 18 Μαϊου

Δ. Διαμαντίδη 17.00 Καστοριά-Καρδίτσα Μπήτης-Ξενικάκης-Ελευθεριάδης (Βόντζας)

Play Out

2η αγωνιστική

Σάββατο 18 Μαϊου

Αλ. Δημόγλου 17.00 Καβάλα-Απόλλων Πάτρας Παφίλης-Σταματόπουλος-Πιτσίλκας (Μπρίγκος)

Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Κόροιβος Αμαλιάδας Αναστόπουλος Αντ.-Καλογερόπουλος Λ.-Ζαχαρής (Δούκας)

Playoffs

Καστοριά – Καρδίτσα (2-1)

Playouts

Καβάλα – Απόλλων Πάτρας (1-2)
Μαρούσι – Κόροιβος Αμαλιάδας (1-2)

*Η πρόκριση κρίνεται στις 3 νίκες



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ