21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η μεγάλη επιστροφή του Καραποστόλου και ο Σταματογιάννης

Η μεγάλη επιτυχία για τον Σωτήρη Καραποστόλου είναι ότι στα 40 του χρόνια παραμένει περιζήτητος, με αρκετές ομάδες να ερίζουν για την υπογραφή του.

Όπως φαίνεται, και παρά την εξαιρετική πρόταση την οποία του κατέθεσε το Ανατόλια, ο πολύπειρος σκόρερ επιλέγει τον δρόμο της επιστροφής στην Καβάλα στην οποία έχει αγωνιστεί για τρεις χρονιές, δυο στην Basket League και μια στην Α2. Ο Καραποστόλου αποτέλεσε τον πιο «καυτό» παίκτη στο περσινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, έχοντας 18,4 πόντους και 78 τρίποντα σε 28 παιχνίδια, μένοντας δεύτερος σκόρερ στον όμιλο πίσω από τον Γιάννη Μανδαλάκη. Πλέον, είναι μια ανάσα από την επιστροφή του τόσο στην Ένωση, όσο και στην Α2, δείχνοντας να επιστρέφει σε υψηλό επίπεδο, και ενώ στο μεσοδιάστημα είχε αγωνιστεί ακόμη και στις κατηγορίες της ΕΣΚΑΝΑ με την Μεγαρίδα.

Το ίδιο δρομολόγιο αναμένεται να ακολουθήσει και ο παίκτης τον οποίον οι περισσότεροι προπονητές ψήφισαν ως την αποκάλυψη της σεζόν. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Σταματογιάννη ο οποίος την περσινή σεζόν είχε 9,4 πόντους σε 28 παιχνίδια, αποτελώντας τον αθλητή που ξεχώρισε από την ομάδα του Πέτρου Γκαϊτατζή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ