27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η Μακάμπι παίρνει Μπράιαντ (pic)

Ένα σπουδαίο κελεπούρι ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι κεραίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου εντόπισαν τον Ελάιτζα Μπράιαντ κι αυτός, όπως λένε οι πληροφορίες από το Ισραήλ, συμφώνησε και πρόκειται πολύ σύντομα να υπογράψει το συμβόλαιό του με την "ομάδα του λαού".

Βεβαίως, δεν ήταν δύσκολο για τον Σφαιρόπουλο να τον εντοπίσει, καθώς τη σεζόν που πέρασε τον είχε... μέσα στα πόδια του. Και μάλιστα τον αντιμετώπισε στον ημιτελικό του φάιναλ φορ του ισραηλινού πρωταθλήματος, όπου έφτασε ο Μπράιαντ ως μεγάλος πρωταγωνιστής της Χάποελ Εϊλάτ.

Ο 24χρονος και ύψους 1,96 σούτινγκ γκαρντ έκανε μια καταπληκτική σεζόν στο Ισραήλ (τέταρτος σκόρερ και μέλος της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος) προερχόμενος από το πανεπιστήμιο Μπρίγκαμ Γιανγκ, από το οποίο αποφοίτησε πέρυσι χωρίς να επιλεγεί στο ντραφτ.

Πριν από λίγες εβδομάδες έκανε θραύση στο summer league του Λας Βέγκας, όπου αγωνίστηκε με τους Μιλγουόκι Μπακς και μετά από αυτές τις εμφανίσεις του ο Σφαιρόπουλος πείστηκε ότι δεν πρέπει να χάσει αυτό το κελεπούρι. Τον παίρνει μαζί του στη Μακάμπι για να αντικαταστήσει τον Μάικλ Ρολ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ