15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Μακάμπι απάντησε στη Λίγκα

Το Ισραήλ ετοιμάζεται για την επανεκκίνησή του με την κόντρα της Λίγκας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ δίνει μια διαφορετική διάσταση. Η ομάδα του λαού εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση απάντηση στη Winner League.

"Είναι άσχημο το γεγονός ότι εξέτασε τις λεπτομέρειες. Η Μακάμπι ενημέρωσε για τις οδηγίες όλους τους παίκτες της σε αντίθεση με ότι αναφέρει η λίγκα στην ανακοίνωσή της. Όλοι ξέρουμε πως δεν υπάρχει υποχρέωση να γίνουν τεστ για τον κορονοϊό στο πρωτάθλημα Ισραήλ. Στην ομάδα όλοι γνωρίζουμε και για τεστ που μπορεί να δώσουν λάθος αποτελέσματα, οπότε η λύση είναι να ξαναγίνουν τα τεστ. Το υπουργείο υγείας πιστεύει στη διεξαγωγή τεστ. Προτείνουμε να ελέγχονται οι λεπτομέρειες λοιπόν στο μέλλον. Οι παίκτες μπορούν να απαιτήσουν τεστ, ακόμη κι αν δεν βρίσκονται στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας προς τη λίγκα. Είναι ελεύθερος να εκφράσουν την επιθυμία τους να νιώσουν όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς. Είναι σημαντικό να τους αφήνουμε να εκφραστούν και όχι να τους φιμώνουμε. Η Μακάμπι θα συνεχίσει να κάνει τα πάντα ώστε να διασφαλίσει τους παίκτες και το προσωπικό της. Ας προσέξουμε τους παίκτες και ας τους σεβαστούμε".

Η "κόντρα" ξεκίνησε όταν ο Τζέικ Κοέν εξέφρασε την απορία του για την απόφαση της Winner League να μην γίνουν τεστ στους παίκτες πριν την έναρξη των αγώνων. Η λίγκα απάντησε πως έχει δώσει όλες τις σχετικές οδηγίες στη Μακάμπι και πως "λυπάται που η ομάδα δεν ενημέρωσε τους παίκτες", αναφέροντας πως "το υπουργείο Υγείας είναι αντίθετο στη διεξαγωγή τεστ, γιατί πολλές φορές δεν δίνουν ακριβή αποτελέσματα".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ