20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Μακάμπι “αγκάλιασε” την Χίμκι

Μακάμπι και Χίμκι είχαν χάσει ήδη πολύ έδαφος στην Ευρωλίγκα, οι Ρώσοι πήγαιναν στο Τελ Αβίβ με μια νίκη περισσότερη και θεωρητικά περισσότερες ελπίδες για να διατηρήσουν την επαφή τους με την οκτάδα, αλλά οι Ισραηλινοί ήταν αυτοί που έκαναν επίδειξη ισχύος στην αναμέτρηση των δύο Ελλήνων προπονητών, Σφαιρόπουλου και Μπαρτζώκα και με το 79-63 πήραν αγκαλιά στην βαθμολογία και πιθανώς στον αποκλεισμό την Χίμκι που συνεχίζει να παίζει χωρίς τον μεγάλο της ηγέτη, Αλεξέι Σβεντ.

Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον για 15 λεπτά, όσο άντεχαν οι μοναδικοί δύο δραστήριοι παίκτες της Χίμκι, Μίκι και Κρόκερ και σε συνδυασμό με την συγλκεντρωμένη άμυνα, έφεραν το 16-18 του δεκαλέπτου και το 27-29 στο 15'. Σταδιακά ο Ουιλμπέκιν άρχισε να ανεβάζει στροφές, η Μακάμπι προσπέρασε με 35-31 στο ημίχρονο και ξέσπασε στην τρίτη περίοδο, όταν και με επιμέρους σκορ 26-11 έβαλε πρόωρο τέλος στο ματς.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι δύο ομάδες πόνταραν πολύ στο τρίποντό τους και ο απολογισμός τους σε αυτήν την κατηγορία δείχνει πολλά για την εξέλιξη του ματς. Η Μακάμπι είχε το αξιοπρεπέστατο 13/25 και η Χίμκι το απελπιστικό 4/20.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ