18.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η… μέση του Μαυροκεφαλίδη μπορεί να φέρει «βόμβες»

Πιο συνηθισμένο πράγμα στον αθλητισμό από το να νιώσει ένας παίκτης ενοχλήσεις παραμονές αγώνα και να αποκλειστεί από μια αποστολή, δεν υπάρχει. Οπότε και το συγκεκριμένο συμβάν με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη που σύμφωνα με την (ημι)επίσημη ενημέρωση του Περιστερίου ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και δεν θα παίξει στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή θα έπρεπε να περάσει στη... ροή των ειδήσεων ρουτίνας.

Δεν πέρασε όμως. Διότι πριν βγουν οι ενοχλήσεις είχαν βγει οι φήμες. Που ήθελαν τη συνεργασία του Περιστερίου με τον έμπειρο διεθνή παίκτη να μην έχει προκαλέσει εκατέρωθεν ακριβώς τον... ενθουσιασμό που προσδοκούσαν, χωρίς να υπάρχει πάντως και κάποια εμφανής ρήξη ή λόγος δυσφορίας.


Κι αν αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, η συνέχεια που φημολογείται αν όντως συμβούν, ίσως ξεπερνάει κάθε φαντασία. Στη Νίκαια υπάρχει πάντα μια... ανοιχτή αγκαλιά και μια θέση για τον Μαυροκεφαλίδη που αγάπησε και αγαπήθηκε στον Ιωνικό. Ο Βαγγέλης Αγγέλου βέβαια έχει πλέον τον τελευταίο λόγο, αλλά αν ο Λουκάς μείνει ελεύθερος, είναι βέβαιο ότι θα συζητηθεί η προοπτική, ανάλογα και με τις ανάγκες που θα κρίνει ο Ελληνας προπονητής ότι πρέπει να καλυφθούν στο διάστημα της διακοπής.

Και στο Περιστέρι, βέβαια, αν προκύψει κενό δεν θα το αφήσουν χωρίς αναπλήρωση. Ηδη οι πληροφορίες τους ήθελαν να ψάχνουν την αγορά για 4-5άρι εκ της αλλοδαπής για να διορθώσουν το δεδομένο πρόβλημα στα ριμπάουντ. Μόνο που υπάρχουν και κάποιοι που... υπενθυμίζουν ότι ίσως είναι περιττό να ψάχνεις στο εξωτερικό όταν υπάρχει χωρίς ομάδα ο Γιάννης Μπουρούσης! Πολυτέλεια για την πλειοψηφία των ελληνικών ομάδων και όπως λένε, ίσως αξίζει μια ενόχληση προς τα εκεί για να ολοκληρωθεί ένα ντόμινο που θα προκαλέσει έκπληξη. Για τον Μπουρούση πάντως, οι πιο... ψύχραιμοι θεωρούν ότι το θέμα μάλλον... υποψία είναι και ότι δύσκολα ο ίδιος θα αποφασίσει στην παρούσα φάση να επιστρέψει στην ελληνική δράση και ότι το μόνο που πραγματικά μπορεί να τον απασχολήσει είναι το εξωτερικό. Για να δούμε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ