14.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η μάχη των μαχών στη Γλυφάδα

Η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών άνοιξε το Σάββατο (23/02) με τη Νίκη Λευκάδας να παίρνει το "διπλό" στην έδρα του Πανιωνίου και συνεχίζει την ανοδική πορεία της "κλειδώνοντας" μία θέση στην τετράδα.

Σήμερα, η δράση συνεχίζεται με δυνατές αναμετρήσεις ενώ όλα τα βλέμματα πέφτουν στο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Έχοντας πλέον τελειώσει με τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αφοσιωθεί στη διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων με μοναδικό στόχο το αήττητο. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, με μία σειρά από εξαιρετικές εμφανίσεις είναι έτοιμος να κοιτάξει την ομάδα του Γιώργου Παντελάκη και να διεκδικήσει το "διπλό" στη Γλυφάδα.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι "ερυθρόλευκες" είχαν επικρατήσει με 71-61 στην Πυλαία ενώ έκτοτε, ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει μόλις μία ήττα απέναντι στα Καλύβια, δημιουργώντας ένα δικό του αήττητο σερί στο πρωτάθθλημα.

Στην Καλλιθέα, οι Εσπερίδες θα υποδεχτούν την Ελευθερία Μοσχάτου. Η ομάδα του Θωμά Σκληρού προέρχεται από βαριά εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω της αυτό το αποτέλεσμα και να διεκδικήσει τη νίκη από την πάντα ανταγωνιστική ομάδα του Μοσχάτου.

Ο Αθηναϊκός θα επισκεφθεί την έδρα του Σπόρτιγκ επιθυμώντας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και μαζί του μία βαθμολογική ανάσα. Από τη μεριά του ο Σπόρτιγκ θέλει επίσης να ανατρέψει τα αρνητικά αποτελέσματα και να πάρει το δίποντο στην έδρα του. Στο Ιβανώφειο, ο Ηρακλής θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη- ανάσα από την Δάφνη Αγίου Δημητρίου, η οποία προέρχεται από μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό.

 Στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής, τα Καλύβια θα υποδεχτούν τον Πρωτέα Βούλας. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες απέναντι σε Ηρακλή και Νίκη Λευκάδας αντίστοιχα.

To πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Σάββατο 23/02:

Πανιώνιος- Νίκη Λευκάδας 53-63

Κυριακή 24/02:

Εσπερίδες Καλλιθέας- Ελευθερία Μοσχάτου 12.30
Σπόρτιγκ- Αθηναϊκός 13.00
Ηρακλής- Δάφνη Αγίου Δημητρίου 14.00
Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ 15.00
Καλύβια- Πρωτέας Βούλας 17.30

Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 28
2. ΠΑΟΚ 25
3. Νίκη Λευκάδας 24
4. Εσπερίδες Καλλιθέας 22
--------------------------------
5. Πανιώνιος 22
6. Καλύβια  21
7. Δάφνη Αγίου Δημητρίου 21
--------------------------------
8. Ελευθερία Μοσχάτου 21
9. Πρωτέας Βούλας 20
10. Σπόρτιγκ 19
11. Αθηναϊκός 16
--------------------------------
12. Ηρακλής 16

*Πανιώνιος και Νίκη Λευκάδας έχουν από έναν αγώνα περισσότερο



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ