16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Μάλαγα ζητά αναβολή, αλλά όχι λόγω κορονοϊού

Έχουμε ακούσει πολλά για αναβολή αγώνων, για ακυρώσεις ή απλά για ερωτηματικά σχετικά με αθλητικές εκδηλώσεις εξαιτίας του κορονοϊού και το φόβο της εξάπλωσης, ειδικά σε μέρη που μαζεύεται πολύς κόσμος. Η Ουνικάχα Μάλαγα ζήτησε αναβολή του αγώνα της με τη Χοβεντούτ Μπανταλόνα, αλλά για διαφορετικό λόγο.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει πολλούς τραυματισμούς και δύο νέα πρόσωπα και γι' αυτό το λόγο ζήτησε να αναβληθεί ο αγώνας με τους Καταλανούς για το EuroCup. Τραυματίες είναι οι Τουπάν (χάνει το υπόλοιπο της σεζόν), Ντίαθ, Φερνάντεθ, Σουάρεθ και Ετζίμ, ενώ ο Ντίον Τόμπσον ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Παράλληλα, μόλις τις προηγούμενες μέρες έφτασαν στην πόλη τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας, οι Μπουτέιγ και Σιμόνοβιτς, οι οποίοι δεν μπορούν να αγωνιστούν στην Ευρώπη, γιατί η προθεσμία για μεταγραφές έληξε στα μέσα Ιανουαρίου.

Ο αγώνας Μπανταλόνα - Ουνικάχα είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 4 Μαρτίου στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Top16 του EuroCup. Από τον όμιλο έχουν ήδη προκριθεί η Μάλαγα και η Τόφας και έχουν αποκλειστεί Μπανταλόνα και ΜόραΜπανκ Ανδόρρα. Παίζεται όμως ακόμη η πρώτη θέση που θα δώσει πλεονέκτημα έδρας στη συνέχεια. Αυτό που ζήτησαν οι Ανδαλουσιάνοι είναι το παιχνίδι να διεξαχθεί την μεθεπόμενη εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας δεν έχουν προγραμματιστεί παιχνίδια, ώστε να έχουν τουλάχιστον τους Τόμπσον και Ετζίμ.

Μια άλλη περίπτωση που εξετάζεται πάντως κι αυτή έχει να κάνει με τον κορονοϊό είναι αυτή του αγώνα της Βενέτσια με την Μπρέσια εκτός έδρας (3/3), για τον όμιλο του Προμηθέα, όπου επιπλέον η πρόκριση δεν έχει κριθεί με τις τέσσερις ομάδες να έχουν πιθανότητες να φτάσουν στην επόμενη φάση. Η Ιταλία είναι η ευρωπαϊκή χώρα που ταλαιπωρείται περισσότερο και ίσως αποφασιστεί να γίνει, αλλά χωρίς κόσμο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ