15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Λάρισα ευχαρίστησε τον κόσμο της

Το φίλαθλο κόσμο της πόλης, που την έχει «αγκαλιάσει» εν όψει της επιστροφής της στην Basket League, ευχαρίστησε η Λάρισα.

Το θεσσαλικό συγκρότημα περιμένει την ανακοίνωση της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ώστε να ανάψει το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα. Η στήριξη των φιλάθλων, όπως και του πολιτικού κόσμου της πόλης, είναι μεγάλη και για αυτό οι διοικούντες την ΚΑΕ εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση: «Σας ευχαριστούμε! Το τελευταίο διάστημα η ομάδα μας λόγω ενός τυπικού λογιστικού λάθους περνάει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, η οποία ελπίζουμε να τελειώσει θετικά και ευχάριστα, καθώς οι εξηγήσεις που δώσαμε και τα απαραίτητα παραστατικά που προσκομίσαμε στην ΕΕΑ θεωρούμε πως θα μας δικαιώσουν.

Ωστόσο, σε αυτήν τη δυσκολία αυτό που μας έδωσε κουράγιο και δύναμη να διεκδικήσουμε τη δικαίωσή μας ήταν η συμπαράσταση όλων των Λαρισαίων. Συμπαράσταση από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο της πόλης, τους τοπικούς φορείς και βέβαια από τους φιλάθλους της ομάδας μας, που αντιλαμβανόμενοι τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε αισθάνονται την ΚΑΕ Λάρισα ως αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης και της καθημερινότητάς τους. Σας ευχαριστούμε!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ