25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Κύμη… αγγίζει τα πλέι οφ «βυθίζοντας» τα Τρίκαλα

Η Κύμη νίκησε 72-63 τα Τρίκαλα εντός έδρας και πλέον φλερτάρει έντονα με τα πλέι οφ, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι πλέον αναμένουν να υποβιβαστούν και μαθηματικά.

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο 10-11 και μετά την ήττα του Κολοσσού από τον ΓΛ Φάρο εδραιώθηκαν στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι με ρεκόρ 3-18 ελπίζουν μόνο σ' ένα θαύμα.

Πριν το παιχνίδι οι περισσότεροι πίστευαν ότι το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη δεν θα συναντήσει δυσκολίες απέναντι στους ουραγούς της Stoiximan.gr Basket League.

Ωστόσο τα Τρίκαλα των έξι παικτών που αγωνίστηκαν και των οκτώ που υπήρχαν στην αποστολή αποδείχτηκαν μαχητικά. Μάλιστα εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι ήταν άστοχοι κι έμειναν κοντά και στα σαράντα λεπτά. Η έλλειψη λύσεων όμως και η κούραση των τελευταίων λεπτών στοίχισε στο συγκρότημα του Φώτη Τακιανού που τελικά «λύγισε» στο φινάλε.

Ο σταθερός: Ο Θαντ Μακ Φάντεν πραγματοποίησε τη χειρότερή του εμφάνιση σκοράροντας μόλις πέντε πόντους, όλους με βολές. Ωστόσο ο Κάμερον Τζόουνς απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι είναι ένας σταθερός αθλητής που μπορεί να βασιστεί πάνω του μία ομάδα. Ο Αμερικανός σημείωσε 18 πόντους με καλά ποσοστά και είχε άξιο συμπαραστάτη του τον ΛενΖέλ Σμιθ με 17. Για τους ηττημένους ο Γκάρι Τάλτον προσπάθησε με 20 πόντους κι επτά ασίστ.

Με τη γλώσσα των αριθμών: Οι γηπεδούχοι ήταν κάκιστοι στα σουτ τριών πόντων με 3/21, με τα Τρίκαλα να σουτάρουν καλύτερα (8/25). Ωστόσο η Κύμη ήταν εξαιρετική στα δίποντα με 25/40, την ώρα που οι Θεσσαλοί είχαν μόλις 14/41. Παράλληλα η ομάδα του Καστρίτη έκανε 25 λάθη, χωρίς όμως να της κοστίσουν.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ