25.7 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Η κορυφή ανήκει στον Γκαρούμπα (vid)

Ο μόλις 17 ετών και ύψους 203 εκατοστών παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης,  Ουσμάν Γκαρούμπα, βρίσκεται στην κορυφή του ισπανικού τοπ 7 για τη 19η αγωνιστική, σβήνοντας τα φώτα στον Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ της Μπάξι Μανρέσα. 

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει με τον Φεράν Μπάσας, της Σαν Πάμπλο Μπούργος, που "χρησιμοποίησε" την πλάτη του Γκιόργκι Σερμαντίνι, για να πασάρει στον εαυτό του και να πετύχει ένα εύκολο καλάθι. Συνεχίζοντας στο ίδιο παιχνίδι και στη θέση νούμερο 6, συναντάμε την άλει ουπ συνεργασία του Μαρσελίνιο Χουέρτας με τον σχετικά νεοφερμένο στην Ιμπεροστάρ Τενερίφη, Άαρον Ουάιτ.

Στο νούμερο 5, ο Τρίγκβι Χίλνασον της Σαραγόσα δεν δυσκολεύεται ιδιαίτερα να καρφώσει στη ρακέτα της Χοβεντούτ Μπανταλόνα. Η επανεμφάνιση του θεαματικού και άκρως αλτικού Τζος Άνταμς της Μάλαγα στο τοπ 7 είναι γεγονός. Το φόλλου κάρφωμα που πέτυχε τον έφερε επάξια στη θέση νούμερο 4.

Το περίτεχνο καλάθι του Ντιμίτριους Κόγκνερ της Ρεάλ Μπέτις μπροστά στον Βίκτορ Κλαβέρ στη θέση νούμερο 3, ανεβάζει ακόμα περισσότερο το δείκτη προσδοκίας για τις 2 κορυφαίες φάσεις και όχι αδίκως, καθώς η άμυνα και μετά η "ποστεροποίηση" του Τορνίκε Σενγκέλια από τον Μπάντζια Σι της Ανδόρα είναι μια φάση που κανείς βλέπει ξανά και ξανά στο ριπλέι. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ