20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η… κλασική φετινή Εφές

Η Αναντολού Εφές πρόσφερε μαθήματα θεαματικού μπάσκετ και στο Βερολίνο, συνδυάζοντας το με ουσία και παίρνοντας μία ακόμα νίκη, αυτήν την φορά στην έδρα της Άλμπα με 99-86.

Η περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης έγραψε ιστορία φτάνοντας τις δώδεκα διαδοχικές εκτός έδρας νίκες στην Ευρωλίγκα, κάτι που δεν έχει πετύχει καμία άλλη ομάδα στο παρελθόν. Παράλληλα το σύνολο του Εργκίν Αταμάν έφτασε στο 23-3 και συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του προς τον κατάληψη της πρώτης θέσης. Στον αντίποδα οι ηττημένοι έπεσαν στο 9-17 και πλέον δεν διαθέτουν ρεαλιστικές ελπίδες εισόδου στα πλέι οφ.

Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον για ένα ημίχρονο όταν οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να παρακολουθούν στο σκορ (47-50). Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έσφιξαν την άμυνά τους και κατόρθωσαν να ξεφύγουν, χωρίς να κοιτάξουν ξανά πίσω, φτάνοντας άνετα στη νίκη με 99-86.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Ο Αντριέν Μοερμάν πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση μετά την επιστροφή του από τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Ο Γάλλος φόργουορντ σταμάτησε στους 19 πόντους και τα 7 ριμπάουντ. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Βασίλιε Μίτσιτς με 23 πόντους, 9 ασίστ αλλά και 9 λάθη. Για τους ηττημένους ο ο Μάρτιν Χέρμανσον με 19 πόντους και 8 ασίστ ήταν εντυπωσιακός αλλά όχι αρκετός.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Εφές εκτέλεσε 11/20 τρίποντα και δεν θα μπορούσε να μην πάρει τη νίκη απέναντι σ' έναν αντίπαλο σαφώς πιο αδύναμο.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ