21.9 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Η κλήρωση κάνει πάσα στην Εθνική!

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1, όπως ανακοίνωσε επισήμως ο ΕΣΑΚΕ. Την ίδια μέρα η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει στο Ελσίνκι τη Φινλανδία για το Ευρωμπάσκετ, ευτυχώς όμως οι ώρες διεξαγωγής αυτών των δύο σημαντικών αθλητικών γεγονότων δεν συμπίπτουν. Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα αρχίσει στις 18:30 και ο αγώνας της Εθνικής μας ακολουθεί αμέσως μετά, στις 20:00. Και τα δύο αυτά γεγονότα θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ1, οπότε είναι πολύ πιθανό η δημόσια τηλεόραση να ζήτησε η κλήρωση να προηγηθεί ώστε να δώσει την ιδανική τηλεοπτική "πάσα" στο κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ.

Πάντως-για να τα λέμε όλα-ίσως θα ήταν προτιμότερο η κλήρωση να γίνει σε κάποιο από τα ρεπό της Εθνικής στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ. Διότι με το να γίνει την ίδια μέρα με τον αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματός μας, αδικείται επικοινωνιακά.

"Στο πλαίσιο της κλήρωσης θα βραβευθούν και οι κορυφαίοι της περσινής σεζόν. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει τα εξής:

Η κλήρωση της STOIXIMAN.GR Basket League της σεζόν 2017-18 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

Το... τζάμπολ της εκδήλωσης θα δοθεί στις 18:30 (ώρα προσέλευσης 18:00). Η κλήρωση της STOIXIMAN.GR Basket League της αγωνιστικής χρονιάς 2017-18 θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ1 HD.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευθούν οι καλύτεροι της STOIXIMAN.GR Basket League της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς:

MVP, Καλύτερος Αμυντικός και Μέλος της Καλύτερος Πεντάδας: Νικ Καλάθης

Πιο Δημοφιλής και Μέλος της Καλύτερης Πεντάδας: Βασίλης Σπανούλης

Μέλη Καλύτερης Πεντάδας: Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης και Κρις Σίνγκλετον

Καλύτερος Προπονητής: Τσάβι Πασκουάλ

Καλύτερος Νέος Παίκτης: Αντώνης Κόνιαρης

Πιο Βελτιωμένος Παίκτης: Νίκολα Μιλουτίνοφ

Πιο Θεαματικός: Μάϊκ Τζέϊμς

Επίσης, θα βραθευθούν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για την κατάκτηση των τίτλων Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2016-17 και η ΚΑΕ Ολυμπιακός για την συμμετοχή στον τελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ