22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η «καθαρή» Καστοριά ζητάει να επιτραπούν οι προπονήσεις

Μετά το άνοιγμα των σχολείων, αρκετοί σύλλογοι ζητούν να τους επιτραπεί να ξανά αρχίσουν προπονήσεις.

Έτσι, ο ΑΣ Καστοριάς με επιστολή του, και τονίζοντας ότι εδώ και αρκετές εβδομάδες η περιοχή είναι «καθαρή», αιτήθηκε την επανέναρξη των προπονήσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δήμων.

Αναλυτικά :

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Ο Αθλητικός Σύλλογος Καστοριάς, απέκτησε πρόσφατα την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, όντας ένας από τους αθλητικούς συλλόγους, που εντάχθηκαν την χρονιά που πέρασε, στο νεοσύστατο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α.

Όπως όλοι οι Έλληνες, ακολουθούμε όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας, τις εντολές των ειδικών, για την προστασία από την διάδοση του ιού, τηρώντας το τελευταίο τρίμηνο, πλήρη αποχή από αγωνιστικές δραστηριότητες αλλά και προπονήσεις.

Η βλάβη που επέρχεται στο αθλητικό οικοδόμημα της χώρας, μέσα από αυτή την μακρά αποχή, είναι προφανής και δεν χρήζει περαιτέρω ανάλυσης.

Με αφορμή την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και με δεδομένη την ύφεση των κρουσμάτων σε περιοχές όπως η Π.Ε. Καστοριάς, αιτούμαστε την επανέναρξη των προπονήσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δήμων, που είναι εδώ και πολλές εβδομάδες “καθαροί”.

Τηρώντας με αυστηρότητα τα μέτρα, αλλά και σκεπτόμενοι πάντα το όφελος της αθλούμενης νεολαίας μας, αναμένουμε από την πλευρά σας, την έμπρακτη αναγνώριση του δίκαιου αιτήματός μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς, 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Λαγγιώτης Αναστάσιος

Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Παπουλίδου Όλγα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ