19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η κίνηση του Σακ για τα θύματα από την πτώση του ελικοπτέρου

Μπορεί να είχαν τα θεματάκια τους κάποιες στιγμές, μπορεί να αντάλλαξαν κουβέντες, αλλά και οι δύο είναι απλά ξεχωριστές περιπτώσεις ο καθένας με τον τόσο διαφορετικό τρόπο του. Ο Σακίλ Ο' Νιλ δείχνει να μην μπορεί να συνέλθει από την απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ. Φαίνεται σε κάθε του κίνηση και κουβέντα, αλλά και από την τελευταία κίνησή του.

Ο Σακ είχε προγραμματίσει ένα event στο Μαϊάμι για το Super Bowl και όπως παραδέχθηκε δεν ήξερε αν έπρεπε πλέον να το κάνει ή όχι. Φαίνεται όμως πως βρήκε την ιδανική λύση: Θα προχωρήσει στην πραγματοποίησή του, αλλά όλα τα έσοδα θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων από την πτώση του ελικοπτέρου και το "Kobe and Vanessa Bryant Foundation".

Δείτε πως ενημέρωσε ο ίδιος για την απόφασή του και τι έγραψε στο σχετικό tweet το: "Το σκέφτομαι συνεχώς τις τελευταίες δύο μέρες, αν πρέπει να γίνει το event μου στο Μαϊάμι αυτό το σαββατοκύριακο. Μέρος του εαυτού μου ήθελε να κλειστώ και να σκεφτώ πόσα σήμαινε ο αδελφός μου και η οικογένειά του σε εμένα και τη δική μου οικογένεια, όμως σκέφτηκα πως ο Κόμπι θα ήθελε να προχωρήσουμε και να γιορτάσουμε τη ζωή. Ας το κάνουμε λοιπόν. Θα δωρίσω όλα τα έσοδα από το event της Παρασκευής στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους, αλλά και στο Ίδρυμα του Κόμπι και της Βανέσα. Μαζί θα γιορτάσουμε για όσους έχασαν τις ζωές τους σε αυτή την τραγωδία. Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ και φίλε μου, Μπλακ Μάμπα. Μέχρι να τα ξαναπούμε!"

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq) on



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ