24.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ιστορία συνεχίζεται στην Πάτρα (pics)

Την Οστάνδη θα υποδεχθεί στο «Δημήτρης Τόφαλος», στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League, ο Προμηθέας.

Οι Αχαιοί είχαν κάνει ιδανική πρεμιέρα στο «παρθενικό» παιχνίδι τους στη διοργάνωση, κερδίζοντας τους Βέλγους στο «Versluys Dome» και γράφοντας ιστορία στα ευρωπαϊκά παρκέ, με την πρώτη νίκη τους. Την Τρίτη (11/12, 19.30) θα φιλοξενήσουν την Οστάνδη στην Πάτρα και ο στόχος τους είναι φυσικά να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους, επιστρέφοντας παράλληλα στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα τους πριν από τη διακοπή, από τη Βίρτους Μπολόνια. Διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα η διοργανώτρια αρχή, πριν από το ματς, τα οποία είναι τα εξής…

Προμηθέας Πατρών αναγκάζει τους αντιπάλους τους στα περισσότερα λάθη φέτος στο BCL (μ.ό. 17,6), ενώ είναι και η ομάδα με τους περισσότερους πόντους ύστερα από λάθη αντιπάλου, με μ.ό. 17,3π.

Οστάνδη έχει κερδίσει στα δύο από τα τρία παιχνίδια της απέναντι σε ελληνικές ομάδες στο Basketball Champions League. Η μοναδική ήττα της, και μάλιστα στο Βέλγιο, ήταν από τους παίκτες του Μάκη Γιατρά στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.
-Δύσκολα καταφέρνει κανείς να πάρει επιθετικό ριμπάουντ από τους Βέλγους. Οι αντίπαλοι της Οστάνδης έχουν μέχρι στιγμής κατά μέσο όρο μόλις 6,9.

Χρήστος Σαλούστρος έκανε double double στα τελευταία δύο παιχνίδια του στη διοργάνωση, ενώ δεν είχε σημειώσει ούτε ένα στις προηγούμενες συμμετοχές του.

Τσέις Φίελερ σκόραρε τουλάχιστον 14π. στα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του στο BCL, ενώ στις προηγούμενες τρεις εμφανίσεις του είχε κατά μέσο όρο 6π.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ