28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η ικανοποίηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς (vid+pics)

Ο Απόλλων Καλαμαριάς γνώρισε την ήττα στον τελευταίο αγώνα του στο ΔΑΚ, από τη ΜΕΝΤ, αλλά η προσέλευση του κόσμου ήταν το μεγάλο κέρδος του.

Στο πλευρό των «κοκκινόμαυρων» βρέθηκαν και πάλι πολλά παιδιά, γεγονός που μόνο χαρά προκαλεί στους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι προσπαθούν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι τους στο 2ο Όμιλο Βορρά της Γ’ Εθνικής να συνδυάσουν το όμορφο μπάσκετ με διάφορες εκπλήξεις για τους φιλάθλους τους, ενώ πάντα παρούσες είναι οι DFC Cheerleaders, που κρατούν συντροφιά στον κόσμο στις διακοπές των ματς.

Η ανακοίνωση: «Πραγματικά αισθανόμαστε την ανάγκη για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο, τους γονείς και τα παιδιά των ακαδημιών που μας στήριξαν στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τη ΜΕΝΤ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε οικογένειες με τα παιδιά τους να έρχονται και να περνούν ένα όμορφο απόγευμα Κυριακής. Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να έχουμε ακόμα καλύτερες συνθήκες και Happenings αλλά κυρίως να προσφέρουμε όμορφο μπασκετικό θέαμα».

https://www.facebook.com/643663349024723/videos/1565945756796473/



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ