23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ιδιαίτερη ανακοίνωση της Πεντέλης για Αναστασάκη

Ο Βασίλης Αναστασάκης θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική σεζόν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει ανακοινώσει τη συμφωνία.

Ωστόσο, και επειδή πρόκειται για έναν αθλητή που ξεκίνησε από τις υποδομές της ομάδας των βορείων προαστίων, η μεταγραφή έχει ιδιαίτερα συναισθηματική αξία για τον πρόεδρο της Πεντέλης, Νίκο Χαρτοματσίδη, καθώς και ο ίδιος προέρχεται αθλητικά από τον Απόλλωνα. και παρότρυνε τον παίκτη προς αυτή την κατεύθυνση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση : «H ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ανακοινώνει τη παραχώρηση του 19χρονου καλαθοσφαιριστή της Βασίλη Αναστασάκη στον ΑΠΌΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ. Η μεταγραφή αυτή έγινε με τη παρότρυνση του προέδρου της ΠΕΝΤΕΛΗΣ Νίκου Χαρτοματσιδη, και και έχει γι'αυτόν ιδιαίτερη συναισθηματική σημασία, αφού προέρχεται αθλητικά από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ο δε Βασίλης θα σπουδάσει στην ίδια Σχολή με αυτόν στο Φυσικό του ΑΠΘ Ο Βασίλης Αναστασάκης προέρχεται από το πρόγραμμα υποδομών της ΠΕΝΤΕΛΗΣ είναι ταλαντούχος αθλητής με ήθος, και είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει σημαντικά τη νέα ομάδα του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ