23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η ζωή του Γιάννη σε… παραγωγή της Disney!

Η ιδιαίτερη ιστορία της ζωής του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναμένεται να γίνει ταινία, με τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ να αποκαλύπτουν ότι η Disney ετοιμάζει τη σχετική παραγωγή.

Το deadline.com το γράφει ξεκάθαρα! Μία από τις παραγωγές της νέας υπηρεσίας Disney+ θα είναι αφιερωμένη στην ιστορία της ζωής του 25χρονου σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αλλά και της οικογένειάς του.

Από τα Σεπόλια, την ΕΣΚΑ, την Α2 μέχρι τη λάμψη του στα παρκέ του ΝΒΑ και την ανάδειξή του σε MVP της προηγούμενης σεζόν...

Η απόφαση είναι ειλημμένη και η παραγωγή θα ονομάζεται «Greek Freak», το οποίο άλλωστε είναι και το χαρακτηριστικό παρατσούκλι του 25χρονου σούπερ σταρ.

Εκτός από τα όσα έχει πετύχει στα παρκέ, η ταινία θα περιλαμβάνει και πολλές πτυχές της ζωής του. Από τα δύσκολα παιδικά χρόνια, μέχρι το ταξίδι στο «μαγικό κόσμο» του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη. 

Φυσικά άπαντες θα περιμένουν το συγκεκριμένο φιλμ με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο.

Η Disney+ αποτελεί νέα συνδρομητική υπηρεσία η οποία θα ξεκινήσει μέσα στο Νοέμβρη κι αρχικά θα είναι διαθέσιμη για τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ολλανδία, ενώ στη συνέχεια θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα προγράμματά της -πάντοτε επί πληρωμή- και σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ