18.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η Ζενίτ έγινε το ένατο «θύμα» στη σειρά για τη Φενέρ (vid)

Η Φενερμπαχτσέ έχει πάρει φόρα και παρασύρει όποιον βρεθεί στο διάβα της. Η ένατη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ ήρθε στο ντέρμπι με τη Ζενίτ με σκορ 92-84 με ξέσπασμα μετά το 33', κορυφαίο για έναν ακόμα παιχνίδι τον Νάντο Ντε Κολό και έφερε τους Τούρκους στο 14-10 και ακόμα πιο σταθερούς στις θέσεις πρόκρισης. Τρίτη σερί ήττα για τη Ζενίτ, που έχει 13-9 ρεκόρ. Στο 2-0 η Φενέρ στα μεταξύ τους παιχνίδι και με πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία. 

Η Ζενίτ θέλησε να αιφνιδιάσει τη Φενέρ στην αρχή και το κατάφερε τρέχοντας και σουτάροντας πολύ. Ο Ρίβερς ήταν ο πρωταγωνιστής στο 6-11 στο 3', αλλά σταδιακά οι Τούρκοι ηρέμησαν το ρυθμό και ισοφάρισαν στο 25-25 του δεκαλέπτου. Ο Γκούντουριτς με 4/4 τρίποντα και ο Ντε Κολό που έκανε τα πάντα σε οργάνωση και σκορ έφεραν τη Φενέρ σε ρόλο οδηγού στο δεύτερο δεκάλεπτο, η Ζενίτ έβρισκε λύσεις μόνο από τον Τόμας και το ημίχρονο έληξε με 47-43

Η Φενέρ έλεγξε απόλυτα τα εννέα λεπτά της τρίτης περιόδου, έφτασε στο +7, 66-59 έχοντας μπλοκάρει την επιθετική λειτουργία της Ζενίτ, αλλά η λύση βρέθηκε για την ομάδα του Πασκουάλ. Ο Μπαρόν με τα τρελά σουτ τάραξε τα νερά, το δεκάλεπτο έληξε 66-65 και το σερί έφτασε στο 3-15 για το 69-74 στο 33'.  

Η αντίδραση της Φενέρ ήταν άμεση και εμφατική. Με 13-0 για το 82-74 με τα σίγουρα του ΝτεΚολό να την οδηγούν και καταιγισμό τρίποντων στο 36', 

ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΦΩΤΙΑ: Το δίδυμο Ντε Κολό - Βέσελι έτσι κι αλλιώς ήταν αρκετό για να φέρνει νίκες σε μια ομάδες, από την ώρα που έγινε... τρίδυμο με την προσθήκη και του Γκούντουριτς, η Φενέρ έχει μια τριπλέτα ου κάθε προπονητής θα ονειρευόταν.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Φενέρ χρησιμοποίησε... τόσο όσο το τρίποντο και με 10/18 είχε μια αξιοπρεπέστατη συγκομιδή, η Ζενίτ το παράκανε σουτάροντας 30 (έναντι 31 δίποντων), έβαλε μόνο 11 και το πλήρωσε.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ