18.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η Ζαλγκίρις καλοβλέπει Λεκαβίτσιους

Η Ζαλγκίρις έχει αρχίσει τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν και απ' ό,τι φαίνεται ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν είναι ο Λούκας Λεκαβίτσιους. Ο διεθνής Λιθουανός γκαρντ διανύει τις τελευταίες μέρες του διετούς συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, δεν είναι σαφές αν οι "πράσινοι" θέλουν να τον κρατήσουν, πρέπει να θεωρείται ωστόσο βέβαιο ότι στη Ζαλγκίρις θα τον έβλεπαν με χαρά να επιστρέφει.

Τουλάχιστον αυτό υπαινίχθηκε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ρομπέρτας Γιαβτόκας, ο οποίος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό LKL TV, άφησε ανοικτό παράθυρο επιστροφής του Λεκαβίτσιους στη Ζαλγκίρις.

"Ο Λούκας παίζει στον Παναθηναϊκό και προς το παρόν δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά σχόλια. Είναι ένας παίκτης, πάντως, που έχει βγει από την ομάδα μας και θα νιώθαμε μεγάλη χαρά αν τον βλέπαμε να επιστρέφει", δήλωσε προσθέτοντας ότι στο ραντάρ της Ζαλγκίρις βρίσκεται και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, αν και η τιμή του αυτή την εποχή είναι αρκετά υψηλή:

"Φυσικά θα θέλαμε τον Κουζμίνσκας. Με τα προσόντα και την επιθετικότητά του μπορεί να παίξει ακόμα και σε θέση σέντερ, κάτι που θα δημιουργούσε πολλές επιλογές στο επιθετικό παιχνίδι μας. Αλλά οι τιμές στην αγορά είναι υψηλές για τέτοιου είδους παίκτες. Προσπαθούμε πάντως".

Ο Γιαβτόκας υποστήριξε τέλος πως οι πιθανότητες παραμονής του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Ζαλγκίρις και τη νέα σεζόν είναι πολύ μεγάλες, επιβεβαιώνοντας πως αν είναι να φύγει, θα το κάνει μόνο για να πάει σε ομάδα του ΝΒΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ