23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η Εuroleague ευχήθηκε στον Πρίντεζη με… clutch στιγμές (vid)

Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει την τιμητική του σήμερα (22/2), καθώς κλείνει το 36ο έτος της ηλικίας του και η Εuroleague δεν γινόταν να μην ευχηθεί με τον δικό της τρόπο σε μία από τις πιο χαρισματικές «φιγούρες» της διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού γιορτάζει τα γενέθλιά του και μαζί και η Εuroleague η οποία ετοίμασε ένα βίντεο γεμάτο όμορφες στιγμές του Έλληνα παίκτη στη διοργάνωση. Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει γράψει την δική του... ιστορία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και αυτό αποτυπώνεται στο γεγονός ότι εκτός από τους δύο τίτλους που έχει πανηγυρίσει με τον Ολυμπιακό, πρωταγωνιστεί και σε αρκετές στατιστικές κατηγορίες.

Από το βίντεο της Εuroleague για τα γενέθλια του Πρίντεζη δεν γινόταν να λείπει το... πεταχτάρι στην τελικό της Κων/πολης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ όπου χάρισε τον τίτλο στους «ερυθρόλευκους».

Φυσικά τα δικά του "χρόνια πολλά" θέλησε να πει και η ΚΑΕ Ολυμπιακός στον Έλληνα παίκτη, όπου έχει περάσει σχεδόν ολόκληρη την καριέρα του στον Πειραιά με το μήνυμα: «Χρόνια πολλά στον Γιώργο Πρίντεζη. Άπαντες στην ομάδα του ευχόμαστε υγεία, χαρά και πολλές επιτυχίες στη ζωή του!!!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ