24.5 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ευχή του Νικ στον… Νικ (vid)

Mε ευχές και χαμόγελα έγινε η είσοδος του Νικ Καλάθη στο παρκέ. Ο "πράσινος" γκαρντ έγινε 29 χρονών σήμερα, αλλά δήλωσε... φρέσκος. Και έκανε την ευχή στον εαυτό του για σημερινά του γενέθλια.

"Τι να ευχηθώ; Υγεία και ελπίζω να τα πάμε καλά... Δεν έχω κάτι άλλο..."

Το "να τα πάμε καλά" αρχίζει από την αυριανή (8/2, 21.15) αναμέτρηση με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ. Μια ομάδα από την οποία οι "πράσινοι" είχαν ηττηθεί εκτός έδρας και σε μια περίοδο που χρειάζεται τους βαθμούς, αλλά και μια καλή νίκη μετά την ήττα στην Γερμανία από την Μπάμπεργκ. Υπάρχουν αρκετά κίνητρα πριν το τζάμπολ: "Θέλουμε να επιστρέψουμε μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας, να παίξουμε καλό μπάσκετ. Και είναι καλοί και εκτός έδρας. Είναι σκληρή ομάδα και πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ μας εδώ. Και είναι σημαντικό και για την βαθμολογία. Είναι ένα παιχνίδι που έχει το πρέπει."

Οσο για το αν ο ίδιος νιώθει κουρασμένος ή αν η ομάδα νιώθει κουρασμένη ο Καλάθης είναι κάθετος: "Δεν νιώθω κουρασμένος καθόλου! Μεγαλώνω, αλλά νιώθω ακόμη... φρέσκος. Απλά παίζουμε, η ομάδα νιώθει καλά και είμαστε καλά."

Λίγο νωρίτερα, μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Καλάθης εκτίμησε πως ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος αμυντικά από την Μπασκόνια και θα πρέπει να το βγάλει στο παιχνίδι, ενώ στην ερώτηση τι άλλο θα κάνει μετά τους 31 πόντους που σημείωσε απέναντι στην Μπάμπεργκ, απάντησε: «Ελπίζω απλά να κερδίσουμε, οι εμφανίσεις μου βασίζονται στην ομαδική προσπάθεια. Θέλω να κερδίζουμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Πρέπει να βελτιωθούμε και έχουμε κάνει μεγάλα βήματα. Πάντα έχω αυτοπεποίθηση, το ίδιο και τώρα γιατί παίζω καλό μπάσκετ».

Και για το γεγονός ότι θεωρείται υποψήφιος για MVP της χρονιάς στην Ευρωλίγκα: «Σίγουρα κάθε βραβείο είναι κίνητρο, αλλά για μένα η ομάδα είναι πάνω απ' όλα και θα ήθελα πρώτα να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, δηλαδή στο Final Four. Από εκεί και πέρα ό, τι έρθει ας έρθει. Αν κερδίσουμε σαν ομάδα θα επιβραβευτούμε γι' αυτό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ