24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Η επιστροφή του Στιβ Κερ (vid)

Ουόριορς σημαίνει "μαχητές" και ο προπονητής τους δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένας τέτοιος. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Στιβ Κερ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τη μέση του, η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε έλυσε ορισμένα, αλλά δημιούργησε κάποια άλλα και όλο τούτο τον εμποδίζει να κάνει σωστά τη δουλειά του. Από τις 19 Απριλίου είχε σταματήσει να κοουτσάρει τους Ουόριορς, επειδή ένιωθε έντονες ναυτίες και δεν μπορούσε να σταθεί στη θέση του στον πάγκο, όμως δεν το έβαλε κάτω.

Πάλεψε, υποβλήθηκε σε σειρά θεραπειών και την Κυριακή το βράδυ μπόρεσε να επιστρέψει στον πάγκο για να κοουτσάρει την ομάδα του στον δεύτερο τελικό με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Το είχε ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου λίγες ώρες πριν από τον αγώνα και όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει τη θέση του, συνέβη αυτό:

Μετά τον αγώνα κι αφού οι Ουόριορς είχαν θριαμβεύσει εκ νέου επί των Καβαλίερς, ο Στιβ Κερ ήταν χωρίς αμφιβολία ευχαριστημένος: "Ήταν πολύ όμορφο. Οι φίλαθλοι και οι παίκτες με υποδέχθηκαν τόσο θερνά. Το να νιώθεις την ενέργεια των τελικών είναι αυτό που κάνει όλο αυτό το πράγμα τόσο διασκεδαστικό. Αισθάνομαι πολύ όμορφα που επέστρεψα", δήλωσε στη μετά τον αγώνα.

Πριν από τον αγώνα είχε εξηγήσει ότι εδώ και δύο εβδομάδες ένιωθε πολύ καλύτερα κι αυτό τον είχε κάνει να πάρει την απόφαση να επιστρέψει, ενώ απένειμε τα εύσημα στον άμεσο συνεργάτη του, Μάικ Μπράουν, για το ότι κατάφερε να κρατήσει τους Ουόριορς ψηλά όσο καιρό αυτός έλειπε: "Αυτό το παιδί ο Μάικ τα πήγε καλά όσο έλειπα, οπότε όλα καλά", είπε γελώντας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ