19.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η επιστροφή του Ρόουζ στους Νικς (vid)

Ο Ντέρικ Ρόουζ έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στους Καβαλίερς, τους Τίμπεργουλβς και τους Πίστονς επέστρεψε στο Μadison Square Garden για λογαριασμό των Νικς και έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί ξανά με τον Τομ Θίμποντο.

Μπορεί η επιστροφή του στην παλιά του ομάδα να μην συνδυάστηκε με νίκη επί των Μαιάμι Χιτ, καθώς ηττήθηκαν οι Νικς με 98-96, όμως κατάφερε ο Ντέρικ Ρόουζ να τραβήξει την προσοχή πάνω του και δεν άφησε την ήττα να επισκιάσει αυτή την επιστροφή.

Ο άλλοτε all star παίκτης έδειξε ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και πρόλαβε να σημειώσει 14 πόντους και 3 ασίστ. Ο Ντέρικ Ρόουζ μετά την λήξη του αγώνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Τον Θίμποντο:

«Η συνεργασία που έχουμε δεν μπορώ να την εξηγήσω. Είμαστε ένα περίεργο ζευγάρι αλλά για κάποιο λόγο καταλαβαίνουμε το παιχνίδι. Και το πιο κοντινό πράγμα που πιθανώς μπορώ να πω είναι ότι είμαστε μαθητές του παιχνιδιού. Εμείς προσπαθούμε να κατανοήσουμε περισσότερο το παιχνίδι και προσπαθούμε να βελτιωθούμε αν όχι κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα, κάθε δύο μήνες, κάθε χρόνο. Υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης και είναι για το καλό της ομάδας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ