19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η επιστροφή Κατσίβελη και οι… γέροι του Ματσιούλις

Ο Δημήτρης Κατσίβελης είναι έτοιμος να φορέσει και πάλι τη φανέλα της ΑΕΚ. Μετά από μια τετραετία ετοιμάζει να επιστρέψει στην Ένωση, ενώ θα βρεθεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου, αφού οι δυο τους είχαν συνυπάρξει και στην Αστάνα την περίοδο 2016-17.

Οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για ένα χρόνο. Ο 28χρονος γκαρντ σε 15 αγώνες με τον Προμηθέα Πάτρας για το EuroCup είχε μέσο όρο 3.76 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ σε 13'45'' παρουσίας ανά αγώνα, ενώ οι αντίστοιχοι αριθμοί στην Basket League ήταν 6.5, 1.9 και 2.4 σε 18 αγώνες.

Ο Ματσιούλις και οι "γέροι" της ΑΕΚ
Ο Γιόνας Ματσιούλις έδωσε συνέντευξη στο λιθουανικό 15min.lt και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις ηλικίες των παικτών της ΑΕΚ, αφού ο Σλότερ βρίσκεται στα 35, όπως και ο Ματ Λοτζέσκι, αλλά και ο ίδιος ο Λιθουανός, ενώ ο Λάνγκφορντ στα 36 του. "Είμαστε όντως μεγάλοι ηλικιακά, αλλά πέρυσι ήμασταν υγιείς όλοι και κάναμε πολύ καλές προπονήσεις. Κατακτήσαμε το κύπελο ελλάδας, φτάσαμε στους οχτώ του BCL χωρίς προβλήματα μέχρι που διακόπηκε η διοργάνωση. Είμαστε μεγάλοι, αλλά η εμπειρία και η έξυπνη καθοδήγηση μας κάνουν αυτούς τους... μεγάλους καλύτερους από κάποιους νέους. Ο Λάνγκφορντ θα γίνει 37 σε ένα μήνα και έχει ακόμη 20 πόντους μέσο όρο. Αυτός είναι γέρος; Αν κάποιος φροντίσει το σώμα του με τον τρόπο που κάνουμε όλοι στην ΑΕΚ, τότε θα είναι σε θέση να παίζει για πολύ καιρό".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ