20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η επιλογή του Προμηθέα μπορεί να αλλάξει δεδομένα

Με τα δεδομένα που υποψιάζονται οι περισσότεροι ότι ισχύουν μέχρι σήμερα, οι μικροί τελικοί του πρωταθλήματος μεταξύ ΑΕΚ και Περιστερίου ουσιαστικά είναι άνευ ενδιαφέροντος. Ποιά είναι αυτά τα δεδομένα; Οτι η Ελλάδα έχει δύο θέσεις απευθείας σε ομίλους τουChampions League και μία προκριματικά και ότι ο Προμηθέας έχει τραβήξει τον δρόμο του για το Eurcup.
 
Μόνο που το κλειδί σε όλη την ιστορία είναι το... υποψιάζονται, αφού δεδομένο δεν υπάρχει κάτι. Ο ιδιοκτήτης του Προμηθέα, Βαγγέλης Λιόλιος και προχθές το βράδυ με δηλώσεις του στο Sport 24 radio απλά επιβεβαίωσε ότι το Eurocup είναι μια προοπτική, αλλά επ' ουδενί την χαρακτήρισε ειλημμένη απόφαση. Τόνισε μάλιστα, ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με το  Champions League στο οποίο υπάρχει και το...συναίσθημα της πρώτης ευρωπαϊκής παρουσίας της ομάδας του.
 
Εδώ κάπου αρχίζουν οι... υποψίες. Το Champions League θεωρείται απίθανο να δεχτεί αμαχητί την απόσυρση από τους κόλπους του, του φιναλίστ του ελληνικού πρωταθλήματος και να τον αφήσει ελαφρά τη καρδία να πάει στους απέναντι. Το τι μπορεί να κάνει δεν το ξέρει κανείς, πέραν των διοργανωτών, αλλά όλο και κάποια ατού θα έχουν στα χέρια τους για να δελεάσουν ομάδες που θέλουν, όπως για παράδειγμα είχαν κάνει πέρυσι με την Μπάμπεργκ.
 
Αν τελικά η απόφαση του Προμηθέα είναι να συνεχίσει στο BCL, τότε με το άλλο σημερινό δεδομένο των 2+1 ομάδων κι αν δεν υπάρξει μια έξτρα για την Ελλάδα όπως φημολογείται, τότε οι μικροί τελικοί κρίνουν πράγματα.
 
Ούτε η ΑΕΚ ούτε το Περιστέρι θα θέλουν να βάλουν την περιπέτεια των προκριματικών στο κεφάλι τους, όχι επειδή δεν θα περάσουν αλλά επειδή θα αλλάξει άρδην όλος ο χρονικός προγραμματισμός τους. Αρα η κατάληψη της τρίτης θέσης, θα έχει γίνει ουσιώδες λάφυρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ