21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η επαρχία έχει τον πρώτο λόγο

Το 23ο All Star Game του ΕΣΑΚΕ ολοκληρώθηκε, με τον κόσμο που γέμισε το Αλεξάνδρειο να απολαμβάνει τη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του και ανανέωσε το… ραντεβού για την επόμενη χρονιά, με την επαρχία να έχει και πάλι τον πρώτο λόγο για τη φιλοξενία του.

Η ανακοίνωση: «Το ΕΚΟ ALL STAR GAME 19 πέρασε στην ιστορία, με μεγάλο κερδισμένο τον κόσμο, ο οποίος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει πλούσιο θέαμα από όλα τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, που ήταν συγκεντρωμένα στο παρκέ του Nick Galis Hall. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι έβαλαν έστω κι ένα μικρό λιθαράκι, προκειμένου το EKO ALL STAR GAME, να κριθεί επιτυχημένο. ΠΣΑΚ και ΕΣΑΚΕ ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρόνια, με την επαρχία να έχει τον πρώτο λόγο για τη διεξαγωγή του επόμενου ALL STAR GAME. Οι δράσεις ωστόσο, με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος και την έλευση νέων παιδιών στο χώρο, θα συνεχιστούν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ