11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η ΕΟΚ ευχαρίστησε την Aegean

Η πρόσφατη μετακίνηση της ΕΘνικής Ανδρών στο Νιουκάστλ και από εκεί στη Θεσσαλονίκη με πτήση τσάρτερ το οποίο πρόσφερε δωρεάν η AEGEAN, έφερε την ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την εταιρία. Στο ταξίδι αυτό ακολούθησαν και αρκετοί σύμβουλοι της ΕΟΚ με επικεφαλής τον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο αλλά και φίλαθλοι, οι οποίοι όπως είχε γίνει γνωστό πλήρωσαν τα πάντα πέραν της μετακίνησης που ήταν δωρεάν, δηλαδή πληρώθηκαν από διαμονές, φόροι αεροδρομίων μέχρι τα rapid test που ήταν υποχρεωτικά βάσει των πρωτοκόλλων που ισχύουν στη Μεγάλη Βρετανία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με την AEGEAN τη μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρία, συνεχίζεται στις στέρεες βάσεις που έχουν θεμελιωθεί και διαρκώς επεκτείνεται και ισχυροποιείται.
Η μετακίνηση της Εθνικής Ανδρών προς και από το Νιουκάστλ πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της AEGEAN, που για μία ακόμη φορά στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό του ελληνικού μπάσκετ.
Η διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς την AEGEAN, τον Ελληνικό – Εθνικό μας αερομεταφορέα, μαζί με τη δέσμευση για την αμοιβαία επωφελή διεύρυνση της συνεργασίας μας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ