18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η εξάπλωση των «παραθύρων» (pics)

Οι πρώτοι αγώνες της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 είναι προ των πυλών, με τα κλειστά που θα τους φιλοξενήσουν να έχουν ήδη γίνει γνωστά.

Στη Ζώνη Ασία-Ωκεανίας οι εθνικές ομάδες θα ταξιδέψουν σε διάφορες πόλεις, συνεχίζοντας την… περιοδεία τους μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή των πρώτων «παραθύρων». Η Ιαπωνία θα φιλοξενήσει το Ιράν στο «Ota City General Gymnasium», χωρητικότητας 4.012, με τα εισιτήρια να έχουν ήδη εξαντληθεί όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η Ιαπωνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Στο Αλμάτι μετακομίζει το Καζακστάν, εν όψει της αναμέτρησής του με την Ιαπωνία (13/09), η οποία θα φιλοξενηθεί στο «Baluan Sholak Sports Complex». Το κλειστό χρησιμοποιείται κυρίως από ομάδες χόκεϊ επί πάγου, φιλοξένησε τους Χειμερινούς Ασιατικούς Αγώνες 2011 κι έχει χωρητικότητα 5.000 θεατών.

Στη Βορειοκεντρική Βικτώρια, συγκεκριμένα στο Μπέντιγκο, θα αγωνιστεί απέναντι στο Καζακστάν η Αυστραλία (17/09). Το «Bendigo Stadium» είναι η έδρα των Μπέντιγκο Μπέιβς και των Μπέντιγκο Σπίρ και χωράει κάτι περισσότερο από 4.000 φιλάθλους.

Το «Wukesong Culture & Sports Center» είναι ακόμα ένα κλειστό, το οποίο θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Η Κίνα θα παίξει με την Ιορδανία στις 17 Σεπτεμβρίου, στην υπερσύγχρονη εγκατάσταση των 19.000 θεατών στα περίχωρα του Πεκίνου. Το κλειστό χρησιμοποιούν διάφορες ομάδες όχι μόνο μπάσκετ αλλά και χόκεϊ επί πάγου και φούτμπολ, μεταξύ των οποίων και οι Ντακς Πεκίνου του CBA.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ