21.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ενωμένη ΑΕΚ και το «καυτό» ΟΑΚΑ (vid+pic)

Η «οικογένεια» της ΑΕΚ είναι μία και αυτό το αποδεικνύουν και στην πράξη τα μέλη της ΚΑΕ και της ΠΑΕ, που συχνά-πυκνά παρακολουθούν τα μεν τα δε.

Οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι υποδέχθηκαν την Τετάρτη (14/03) τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, στο δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του Basketball Champions League. Στο πλευρό τους βρέθηκαν και οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», Παναγιώτης Τσιντώτας και Χρήστος Γιούσης, συνοδευόμενοι από το γυμναστή Σεμπαστιάν Λόπες Μπασκόν, ενώ το παρών στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων έδωσαν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης μαζί με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλος Μηνά Λυσάνδρου.

Ο κόσμος της ΑΕΚ έδωσε δυναμικό παρών και πανηγύρισε στο τέλος του ματς -μαζί με τους «κιτρινόμαυρους» παίκτες- την πρόκριση στα προημιτελικά, παρά την ήττα από τους Θεσσαλονικείς. Η «παρακάμερα» της ΚΑΕ βρέθηκε στο κλειστό και κατέγραψε αποκλειστικές στιγμές που δεν προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης. Πάρτε κι εσείς μια γεύση από την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και δείτε όλα όσα έγιναν… πίσω από τις κάμερες μέσω του ακόλουθου βίντεο…

https://www.youtube.com/watch?v=AJnRNROXTcs



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ