23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Η εμπειρία παίζει ρόλο

Η τελευταία ημέρα του Ευρωμπάσκετ έφτασε και πλέον θέλουμε να κλείσουμε ιδανικά μία αρκετά καλή –στοιχηματικά- διοργάνωση, στην οποία ποντάρουμε πάντοτε με βάση τις αποδόσεις του Stoiximan.

Στον μικρό τελικό, η Ισπανία, στο τελευταίο παιχνίδι του Χουάν Κάρλος Ναβάρο με την εθνική ομάδα της χώρας του θα προσπαθήσει να πάρει ένα ακόμα μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η θέληση των «φούριας ρόχας» είναι πολύ μεγάλη, ενώ οι αντίπαλοί τους αναμένεται να παρουσιαστούν κουρασμένοι. Παράλληλα τα περιμένουν όλα από τον Αλεξέι Σβεντ ο οποίος ίσως να είναι εξαντλημένος. Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα ρισκάρουμε με τον άσο, σε συνδυασμό με διαφορά έντεκα ή περισσότερων πόντων.

Όσον αφορά τον μεγάλο τελικό, το μομέντουμ ορίζει ως προφανή επιλογή τη Σλοβενία. Ωστόσο ο τελικός αποτελεί μία ξεχωριστή υπόθεση. Μοιάζει ουτοπικό αν περιμένει κάποιος να δει την ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ να είναι τόσο εύστοχη όσο στα προηγούμενα ματς με αποκορύφωμα τον ημιτελικό με την Ισπανία όπου έμπαιναν τα... πάντα. Οι Σέρβοι είναι σαφώς πιο έμπειροι και μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα την κατάσταση όταν βρίσκονται υπό πίεση. Θα ποντάρουμε στο σύνολο του Σάσα Τζόρτζεβιτς το οποίο θεωρείται οριακά αουτσάιντερ, σ’ έναν αγώνα που προσφέρεται από τον Stoiximan με 0% γκανιότα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ισπανία (-10,5) – Ρωσία     1    1,93

Σλοβενία – Σερβία     2     2,10

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ