19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Η εκπληκτική απάντηση του Γιάννη για Χεζόνια και η αποθέωση από τους Έλληνες (vids)

Οι Μπακς ηττήθηκε στη Νέα Υόρκη από τους Νικς με 136-134 στην παράταση, με τα «Ελάφια» να μην μπορούν να φτάσουν στην 16η τους νίκη, παρά τους 33 πόντους που πέτυχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ωστόσο η φάση που άναψε τα αίματα έγινε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, όταν ο Κροάτης, Μάριο Χεζόνια κάρφωσε εντυπωσιακά στον αιφνιδιασμό, παρά την προσπάθεια του διεθνή Έλληνα γκαρντ/φόργουορντ να τον σταματήσει. Στην επιστροφή πέρασε επιδεικτικά από πάνω του, θυμίζοντας φάση του Άλεν Άιβερσον με τον Τάιρον Λου, κάτι που ενόχλησε τον «Greek Freak».

Μάλιστα στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, και σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, άφησε τους πάντες έκπληκτους, απαντώντας στο αν τον ενόχλησε η σχετική κίνηση : «Ω ναι, θα τον χτυπήσω στα καρύδια την επόμενη φορά».

Για μια ακόμη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γνώρισε την αποθέωση από τους Έλληνες της Νέας Υόρκης οι οποίοι το περίμεναν έξω από το Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν. Παρά την ήττα, ο Έλληνας σταρ υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με Έλληνες που θέλησαν να τον δούνε από κοντά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ