18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η… εκδίκηση της «Φενέρ» και η ελληνική ψυχή (vid)

Τη… ρεβάνς για την ήττα της στην Κωνσταντινούπολη θέλει η Φενέρμπαχτσε στο παιχνίδι της Πέμπτης (01/02, 21.00) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Οι Τούρκοι καλούνται να περάσουν από το φαληρικό στάδιο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τον προπονητή τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αναφέρει σχετικά: «Είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Οι Έλληνες παίκτες είναι ικανοί να δημιουργήσουν τέτοια χημεία που είναι απαραίτητη για μια μεγάλη ομάδα. Στηρίζονται, επίσης, από πολύ καλή βάση οπαδών. Ο Ολυμπιακός παίζει ομαδικά». Ο τζένεραλ μάνατζερ του συγκροτήματος της Κωνσταντινούπολης, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, επίσης έκανε δηλώσεις: «Ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετικό παράδειγμα για μια κορυφαία ομάδα. Άλλωστε, είναι συνεχώς στην κορυφή. Μάλλον έχουν την καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα. Η ελληνική τους ψυχή είναι πολύ σημαντική, πολύ παραγωγική και πολύ έμπειρη, ενώ οι παίκτες είναι επίσης νικητές».

Ο Μπραντ Ουαναμέικερ, από την πλευρά των παικτών, τόνισε: «Είναι ευκαιρία για εμάς να πάρουμε εκδίκηση. Μας ξέφυγε η νίκη μέσα στο σπίτι μας. Πάμε εκεί σκεπτόμενοι να παίξουμε μπάσκετ για 40’ και να παίξουμε σκληρά. Ελπίζουμε πως έτσι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε».  Δηλώσεις έκανε και ο Νικολό Μέλι: «Η Φενέρμπαχτσε έχει μονάχα ένα στόχο, είτε παίζει στην έδρα της είτε εκτός. Άρα πρέπει να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Φυσικά θα είναι μεγάλο ματς. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και μας κέρδισε εδώ, οπότε πρέπει να αποφύγουμε δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια κι αν μπορούμε να πάρουμε τη διαφορά για πιθανή ισοβαθμία. Εμείς χτιστήκαμε για τέτοια δύσκολα ματς. Θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν θα είναι εύκολα, αλλά γνωρίζω ότι μπορούμε να καταφέρουμε».

https://www.youtube.com/watch?v=NZeHKtVVmN4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ