23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η ΕΚΑΣΚ πρωτοτυπεί στο πρώτο της δωρεάν καλοκαιρινό camp (pics)

Η ΕΚΑΣΚ, μια Ένωση πάντοτε πρωτοπόρος και καινοτόμα στις κινήσεις της, δίνοντας πάντα προσοχή στο μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, ξεκίνησε στις 17 Ιουνίου το πρώτο δωρεάν της καλοκαιρινό camp στα Κλειστά του Πανεπιστημίου και της Αλικαρνασσού, φέρνοντας έμπρακτα τα παιδιά κοντά στο μπάσκετ.

Σε μια ακόμη σημαντική κίνηση επιδόθηκε η ΕΚΑΣΚ, η οποία διοργανώνει αυτές τις μέρες το πρώτο δωρεάν καλοκαιρινό camp της, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε παιδί από οποιαδήποτε καταβολή να διακριθεί και να ζήσει το όνειρό του. Πολύ περισσότερο, βέβαια, είναι ο πιο υποδειγματικός τρόπος να φέρει κανείς τους νέους στο μπάσκετ και αυτό πέτυχε η Ένωση με την προσέλευση των αθλητών στα Κλειστά του Πανεπιστημίου και της Αλικαρνασσού.

Στην πρωτοβουλία της αυτή, το ρόλο του παίζει και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Μίσσας, που έδωσε το «παρών» για να διδάξει στα παιδιά τα μυστικά του αθλήματος. Το camp αριθμεί 120 παιδιά, σε μια κίνηση που έγραψε ιστορία από την πλευρά της ΕΚΑΣΚ, δίνοντας το δικό της παράδειγμα για την ανάδειξη ταλέντων και χαρακτήρων.

Δείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό:

Photo Credits: Kritikobasket.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ