21.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η ΕΚΑΣΚ παρουσίασε του βασικούς άξονες των περιβαλλοντικών της δράσεων (pics)

Η ΕΚΑΣΚ παρουσίασε πρόσφατα σε μια ξεχωριστή εκδήλωση την πρωτοποριακή της δράση, με την ένταξή της στο διεθνές πρόγραμμα περιβαλλοντικής προστασίας και σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα αναλυτικά τους στόχους και το πλάνο που υπάρχουν.
 
Το σχετικό δελτίο τύπου ανέφερε τα εξής:
Η ΕΚΑΣΚ PLUS+ παρουσιάζει, σχηματικά, τους βασικούς άξονες του ειδικού αθλητικού σχεδίου περιβαλλοντικών δράσεων, το οποίο θα κινηθεί σε 4 βασικούς πυλώνες: «ΟργανισμόςΣυμπράξεις- Ομάδες-Πόλεις». Κάθε πυλώνας περιλαμβάνει μια σειρά στοχευμένων ενεργειών μέσα από τις οποίες προωθείται: η μείωση του κλιματικού αποτυπώματος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και των κρητικών ομάδων μπάσκετ, η συνεργασία με περιβαλλοντικούς οργανισμούς και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, η ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως των αθλητών της Κρήτης σε περιβαλλοντικά ζητήματα.
Αυτός είναι ένας αγώνας που μπορούμε – και πρέπει – να κερδίσουμε για να περιορίσουμε την υπερθέρμανση του πλανήτη στους 1,5 βαθμούς Κελσίου και να αποφύγουμε να επιδεινώσουμε σημαντικά τον κίνδυνο ξηρασιών, πλημμυρών, ακραίας ζέστης και φυσικών καταστροφών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ