14.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η ΕΕΑ ζήτησε πίσω την απόφαση της Λάρισας για επανεξέταση!

Η μαζική κινητοποίηση που υπήρξε, μεταξύ άλλων και από εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου αλλά και από τον ΕΣΑΚΕ, μετά την απόφαση της ΕΕΑ να διατάξει αποβολή της Λάρισας από την Basket League για μη τήρηση των χρονικών ορίων κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου, φαίνεται ότι έφερε ένα πρώτο αποτέλεσμα.

Η Επιτροπή σε μια κίνηση που δεν έχει ξανασυμβεί για διαπιστωτική της πράξη, ζήτησε εγγράφω να της σταλεί πίσω η υπόθεση για επανεξέταση, κρίνοντας ότι βασίστηκε σε ελλιπή στοιχεία για να καταλήξει στην τελική της απόφαση.

Από μόνη της αυτή η εξέλιξη κρίνεται απόλυτα θετική για την Λάρισα, που εξ αρχής είχε παραδεχθεί ότι έγινε ένα τυπικό λογιστικό λάθος αλλά ότι η ουσία της υπόθεσης ήταν υπέρ της αφού τα χρήματα είχαν μπει όπως αποδείκνυαν τα παραστατικά που είχε προσκομίσει όταν πήγε στην ΕΕΑ ο μεγαλομέτοχος Θοδωρής Ριζούλης για να δώσει εξηγήσεις.

Πλέον αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνέχεια της υπόθεσης, αν και οι εκτιμήσεις συνηγορούν ως προς την ολική αντιστροφή του κλίματος και τις βάσιμες ελπίδες να υπάρξει αναθεώρηση της αρχικής απόφασης και να δοθεί στην Λάρισα το δικαίωμα να συμμετέχει και στην επόμενη Basket League.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ